Forfatter: Kirsten Stendevad
Titel: Moderskab som karrierefordel
Forlag: Aschehoug
Udgivelsesdato: Er udkommet
295 sider
Pris: 249 kroner

Anmeldt af: Jette Skrædderdal

Moderskab som karrierefordel skal betragtes som en guide til vordende mødre i alle aldre. Bogen beskriver hvordan man som kvinde kan udnytte muligheden for at realisere sin drøm ved at vende arbejdet med børn fra en potentiel bremse til en fordel for karrieren.

Kirsten Stendevad, cand. mag og mor, er netop vendt hjem til Danmark efter ti år som freelancejournalist i New York, hvor hun blandt andet rapporterede om nye tendenser inden for erhvervsliv, ligestilling, mentalitet med mere. I dag arbejder hun som foredragsholder, klummeskribent, yogainstruktør og leder af Institut for Indre Karriere. Kirsten Stendevad er blandt andet medforfatter til bestselleren Simple-living.dk

Moderskab som karrierefordel skal betragtes som en guide til vordende mødre i alle aldre. Bogen beskriver hvordan man som kvinde kan udnytte muligheden for at realisere sin drøm ved at vende arbejdet med børn fra en potentiel bremse til en fordel for karrieren. På den facon erstattes splittelsen mellem arbejde og privatliv med synergi og samtidig fremstår du som en bedre forælder med professionalismen i behold.

Moderskab som en karrierefordel – ja det lyder da meget besnærende men er det nu sådan virkeligheden fremstår?. Jeg har vanskeligt ved at se karriere-fremme i at blive afbrudt midt i et møde af pædagogens stemme som kan fortælle at lille Peter har begyndende mellemørebetændelse. Eller hvad med en fordeling af arbejdsopgaverne efter 16.00?. Da er man som mor allerede på vej til dagsinstitutionen mens tankerne går til familiens aftensmad. Nej Kirsten Stendevad. Dine budskaber og intentioner er gode men kan som oftest ikke anvendes af vi dødelige. Som selvstændig eller freelancer ser det dog anderledes ud, skal din bog derfor have gennemslagskraft skal du nå længere ud.

3 ud af 6 bogorme. Moderskab som karrierefordel er ok som bog, men budskabet køber jeg ikke.