Om bookworm.dk

Formålet med bookworm.dk er at skabe en god dansk bogportal der henvender sig til et bredt udvalg af de danske læsere; lige fra teenageren der søger en god ungdomsbog eller noget relevant faglitteratur til skoleopgaver, over den unge studerende der elsker at læse chiclit, til den vordende mor der søger fagbøger om børn og graviditet, til den midaldrende Hr. Jensen der gerne vil læse en masse om 2. verdenskrig. Vi skal kunne favne bredt, der skal være plads til alle hos bookworm.dk

Vi vil gerne forsøge at anmelde en meget stor del af de bøger der udgives på det danske bogmarked, derfor har bookworm.dk rigtig mange kompetente anmeldere der tager sig af hver deres specifikke områder, det gør at vi altid har en anmelder der står klar til at tage sig af en ekstra bog.

Klik her for en præsentation af anmelderne på bookworm.dk

Derudover håber jeg personligt at bookworm.dk bliver en meget stor anmeldelses-database, hvor man kan gå ind og finde det man har brug for, det er selvfølgelig set på længere sigt og i et bredere perspektiv, da vi har en masse indhold fra det hedengangne Jubii Nyt om Bøger der blev udgivet gennem 4 år, og hvor mange af anmelderne på bookworm.dk også slog deres folder. Indholdet fra Jubii Nyt om Bøger fører vi med over på bookworm.dk når tiden tillader det.

bookworm.dk skulle også gerne med tiden få opbygget en stor samling af artikler om forskellige forfattere, genrer, motiver og tematikker i litteraturen. Sitet skulle på den måde gerne blive til et særdeles brugt bogforum hvor man kan finde informationer om alverdens bøger, forfattere og litterære elementer.

Vi barsler desuden et stykke ud i fremtiden med en læseklub, en litterær brevkasse, debatforum og en rigtig bogormequiz!

hvis du vil i kontakt med redaktionen med ris, ros, gode forslag, fejlmeldinger og hvad du ellers kunne have på hjertet. Skriv endelig til os, vi elsker at høre fra vores læsere . og der er jo altid plads til forbedring og nytænkning.

På vegne af bookworm.dk - velkommen til og skål i champagne:-)

Grith Lygum