Konkurrencer:

Gammafon udlodder i samarbejde med bookworm.dk tre dejlige lydbogspakker med hvert et eksemplar af lydbøgerne De 5 på skatteøen og De 5 og spionerne, der er til mange timers underholdning i godt selskab med David Owe. Måske en god idé til en lang biltur? For at komme i betragtning til én af disse pakker, skal du hoppe en tur forbi www.gammafon.dk, og svare på følgende spørgsmål: "Nævn en af de kendte figurer, der kan ses på forsiden af www.gammafon.dk?" Send svaret ind sammen med dit fulde navn og adresse til bookworm@bookworm.dk - og husk: Man kan kun deltage én gang i hver konkurrence!

Forlaget Haddock har været så venlige at donere fem eksemplarer af Thomas Hess Nielsens lækre kogebog Fiskene, endnu en udgivelse fra teamet bag Aarstidernes kogebøger. For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende spørgsmål: "Nævn et af afsnittene fra Fiskene?". Find svaret i anmeldelsen af kogebogen. Send svaret ind sammen med dit fulde navn og adresse til bookworm@bookworm.dk - og husk: Man kan kun deltage én gang i hver konkurrence!

Så har vi udtrukket de fem vindere af Jesper Wung Sungs Lidt berømt, meget berygtet, sponsoreret af Samlerens Forlag. Det rigtige svar er at hovedpersonen i Jesper Wung Sungs roman hedder Martin. De fem heldige vindere, der snart får lidt spændende november-læsning med posten er: Britta Johannessen, Brabrand, Anne Sofie Steens, Århus. N., Jeannette Stasiak, Vanløse, Eva Søgaard, Frederiksberg, og Lis Larsen fra Agerbæk. Tillykke til jer alle. Præmierne sendes direkte fra forlaget indenfor 14 dage. God fornøjelse!

Vi har ligeledes udtrukket de fem vindere af Sommer & Sørensen-konkurrencen med Lauren Weisbergers Djævlen går i Prada, her er det korrekte svar, at det er Julie Arndrup, der anmelder bogen på www.bookworm.dk, og de fem vindere der snart får lidt ny chick-lit er: Christina Glasdam, Odense S., Lenette Pedersen, Padborg, Grethe Thyregod Nielsen, Hadsten, Marianne Seilund, Dragør, og Tina Smedegaard fra Herning. Tillykke til jer, præmien kommer med posten direkte fra forlaget, indenfor 14 dage. God læsning!